Förskola 

Har haft lite snack med tjejerna förskolechef. Fick ett påhopp av personalen förra veckan där dom ville se mitt schema eftersom dom tycker att tjejernas dagis tider inte stämmer. 

För det första har Dom ingen rätt att ta mitt schema och lägga upp tjejernas tider själv.  I mitt jobb så har vi fasta scheman men tiderna kan pendla lite beroende på om våra barn kommer till oss i tid eller åker ifrån oss i tid.  Börjar jag klockan 13 så lämnar jag tjejerna kl 9. Vilket dom inte tycker om. 

Jag anser så att man rubbat deras rutiner och dygnsrytm om jag ska hålla dom hemma fram till 11 istället för till kl 9.

Fick prata med chefen i går på telefon och det kändes skönt.  Jätte trevlig chef. (Har fått en ny) vi har ett 4veckor schema och jobbar 2 av 4 helger och nu ska vi ändra schemat igen och få 2 av 5 helger. Men iaf. 

Idag när jag lämnade tjejerna vid 11 så har lilja tjatat om dagis hela morgonen att vi skulle gå nu nu nu nu. I 4h tjatade hon om detta. När vi kom till dagis så var tindra jätte trött o grinig. Det är en skillnad att vara hemma och på dagis o träffa sina kompisar. Vi lekte o greja hela morgonen men ändå ville hon inte sova innan vi skulle dit. Varsegod fröknar här får ni en grinig och trött unge att handkas med bland era andra .

Efter vi lämnat av tindra så var det liljas tur. Gick bort till hennes avd och där satt det två fröknar och inga barn. Både jag och lilja var lite fundersamma. Ne men då var båda avd som dom delar på ute på en promenad. En promenad i grupp som lilja missar. Hon missar att lära sig hur det är att gå ut i en sån stor grupp,  hålla hand i hand och gå på led mm och sen att hon missar det roliga med alla sina kompisar och det dom gör ute på sin promenad. 

Det gjorde fruktansvärt ont i min mage när jag hörde detta. Att lämna lilja på dagis ensam med två fröknar som sitter vid bordet och planerar dagen eller snarare grejer vad vet jag.  Där stod hon i lekrummet helt själv. 

Vad händer nästa dag hon ska lämnas kl 11??  Vad mer kommer hon att missa? 

Lilja och Tindra ska absolut inte få lida för att jag jobbar så som jag gör.. detta gör mig både arg och väldigt ledsen! 

So long suckers!! 💀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s