Nya boobisar!

Så lycklig!! Att man kan bli så lycklig av en liten operation. Ah eller liten o liten. Det är ju rätt så stort ingrepp.

12 maj la jag mig under kniven och dr. Berne snittade upp mig. Mina tuttar iaf.
Jag visste från början att jag hade lite problem med mitt vänstra,  den låg inte under muskeln osv. Väl under op så upptäckte han att själva implantatet hade vridit på sig så den låg inte bara utanför muskeln utan även upp och ner på.  Så kan det gå.

Som tur nu så gick jag till klinik 34 och fick dr. Berne att göra min tredje och sista bröst operation. Tredje gången gilt och nu kommer dom bli snyggare än någonsin tack vare dr. Berne.

Efter att ha haft implantat över 10 år så är det en del av mig. Att ha hängisar är inget som jag trivs med.. nu kommer jag bli lyckligare på ett helt annat sätt.  Ett sätt som bara dom som har komplex för något och fixar det förstår.
image
Här är bilder strax innan jag gå in för operation. Lite ombyte och en cocktail av olika tabletter.  Den sista bilden är efteråt när jag är lite groggy.
image
Här är bilder från idag när jag tog bort mina stygn. Även en härlig bild på min medicin dosering som jag hade varje dag i drygt 5dagar. Hade gärna visat er hur boobisarna ser ut men dom ser lite hemska ut för tillfället. Eftersom jag gjorde ett bröstlyft så använde han en teknik som heter ankare. Man skär runt vårtgården,rakt ner på bröst vecket och under bröstet. Ser inte allt för tjusigt ut nu så jag bjuder på ett par stjärnor ist.
image
Vill tacka all underbar personal på klinik 34. Så proffsiga och fantastisk trevliga och snygga för den delen. Och en fantastisk snygg klinik. Tusen tack för allt. Det är inte sista gången ni ser mig.. Ska tillbaka på återbesök och vem vet om det blir någon annan spännande operation eller injektion!?

image

So long suckers! 💀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s