First time. .

..For sushi!

Jag och Johan  skulle göra egen sushi hemma. Spännande! Johan har ätit innan och han gillar verkligen de och jag ville ge det en chans. Det ser ju så fräsch och gott ut.
Jag äter inte skaldjur eller gravad lax så jag gjorde mina bara med grönsaker och ris, och en blandning av turkiskyoghurt och majonnäs som jag smetade på innan ja la grönsakerna.

Det var verkligen kul att göra dessa rullar. Jag hade kollat lite på Youtube tidigare på dagen för att se hur man rullar på bästa sätt och även andra tips eftersom jag är helt nollad när det gäller sushi.  Jag var verkligen exalterad när vi rullade.  Kul att få göra dessa fina rullar själva. Sen att jag älskar ris och grönsaker blev ju längtan mer o mer att få sätta tänderna i dessa.

Vi satte oss till bords och skulle hugga i med ett stort leende på läpparna.  Första tuggan…… neee fy fan! ! Usch det var inte alls gott.  Så som jag har längtat och väntat på att få smaka och så var det inte alls gott. En sån skum smak. Fick försöka plocka bort det äckliga,kletiga och sega sjögräset.  Ja, det var väl bara att äta riset och grönsakerna. Vilket inte häller var jätte gott men med lite soya på så smakade det också gott. Jag fick tröst dricka mitt vin tillslut, Tur att det var gott iaf. 

image

Men snyggt var det iaf.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s