Danmark

Ja, då har vi varit i Danmark över dan. Vi tog 8 båten som var framme vid 11. Det var inge allt mycket folk på båten vilket var skönt.  Gott om sittplatser och lugn o skön ljud nivå. Satt i lugn o ro o Drack kaffe och Käkade våra mackor som vi hade tagit ned oss hemifrån.

Väl framme i Danmark så hände det inte så mycket. Det var helt dött, både Norge och Danmark har stängt på helgen. Fast detta visste vi om. Och vi var ju inte ute efter att gå i butiker utan av att bara ta båten över. Vi tog oss en promenad i en solig men död  stad och tog oss en öl och lite mat. Sen var det dax att bege sig tillbaka till båten , men innan dess han vi med en promenad. Gott att promenera bort mättnaden och även titta på de små fina tegel husen. Liknar lite Englands små charmiga hus men en cool bakgård.

Väl på båten igen som går kl 14.. det var rätt så mycket folk. 20 gånger mer en på dit vägen.  Men nu var det en massa barnfamiljer som har varit på The reef över helgen som skulle hem. Och sura pensionärer och supande ‘ungdomar’. Det var ont om sittplatser ,  så folk satt i gångarna på golvet.  Det var verkligen folk över allt.  Vi mötte Johans lönetant  på båten också, alltid trevligt att träffa henne.  Jo vi spelade på sprit lotteri.  Samanlagt  så köpte vi 12 lotter, 10:- st. Och vi vann :
En vodka 1l
En mintu choklad
Ett rört vin
Ett vitt vin
Två burk öl
Det är ganska goa priser för 120 spänn..

En  härlig dags tur över dan. Skönt att bara göra en sån grej. Inte varje dag som man åker båt eller över till Danmark.

image

image

image

image

image

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s