Vad har hänt?!

Lilja har varit på storken på östra o gjort öron test vilket hon klarade galant. Hon sov genom undersökningen vilket gjorde de mycket lättare. Hon reagerade när läkaren ‘stoppade’ in den lilla pluggen i örat, en kittlande känsla eller ett obehag. Inget vi kommer få veta! =)

Vi har varit på BVC vilket går jätte bra. Hon växer o växer. Följer kurvan jätte fint. Vi har världens bästa barnläkare på BVC. Hon är så grym, så snäll o bra. Johan o hans syskon hade också henne när dom var små, vilket vi tycker är trevligt och lite kul. Hon är verkligen gjord för detta jobb!

Vi har även varit i stan med min mamma. Jag skulle in o göra en ansiktsbehandling. Gick en sväng, kikade lite i butiker och sen tog en glass innan det var dax för mig att få en skön behandling. Medans jag hade de gott satt mamma därute med Lilja. Hon sov igenom rundan i stan men när ja skulle gå in så skulle hon givetvis vakna. Men men, det gick så bra så.

Jag och lilja har haft mysiga hemma dagar bara hon o jag. Tagit sovmorgon o legat länge i sängen o bara myst. Så kul nu när hon börjar titta lite mer. En mer vaken blick som är så vacker. Inte för att hon ser på långt avstånd. Men hon är vaken på dagarna o är gärna ‘med’. Så man märker ju att hon utvecklas hela tiden med allt. Så mat o sov klockan börjar förändras med lige vaken tid emellan. Man kan inte ju släppa blicken från Våran vackra lilla dotter! Fröken grimas! Lyckan med våran Lilla dotter är obeskrivlig! ❤
20130627-145842.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s