Magplask tjejerna!

Idag har jag träffat 5st av tjejerna som gick i magplasket med mig. Kul att se dom igen, ett härligt gäng. : ) har skapat en sida på Facebook som vi kan hålla kontakt med varandra och lägga upp bilder på de bebisar som kommit och andra roliga saker.

Möttes vid brunsparken och vandrade bort till trädgårds föreningen. Ett jätte mysigt café (vid drottning torgets sida) satt där i solen i gottade oss med Goa mackor och glass.. Efter några timmars trevligt tjöt så gick jag o Sophie vidare med hennes väninna som kom dit. Gick en sväng förbi glass kiosken och satte oss längs kanalen o njöt ännu en gång.
Efter all sol o värme var det dax för oss till bege oss till tåget.

Äntligen hemma, ligger i soffan med en kopp te och ett par svullna vattenfyllda fötter som liknar ett par fötter som skulle kunna ägas av en grottmänniska. Haha. Fast just nu blir dom masserade så jag är rätt så nöjd för tillfället. : )
20130507-210712.jpg
Nu ska vi tjejer hålla kontakten vid fb och sen när alla fått ut sina bebisar så ska vi ta en ny fika med alla samlande. Försöka iaf. Vi var bara hälften i dag så vi får hoppas att alla kan nästa gång Trotts bebisarna.. : )

Annonser

En reaktion på ”Magplask tjejerna!

  1. Vad roligt, hittade din blogg på instagram! 🙂
    Jag startade min blogg i typ V.26 eller nåt men är ganska flitig på att uppdatera nu! Spännande det ska bli att se alla bebisar snart! 😀
    Kram Carro från vattengympan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s