Våran Norge resa!!

Vi åkte till pappa och Katja för att hälsa på och fira hans födelsedag.. Farsgubben blir ju gammal nu.. Snart morfar till tre barnbarn också ju : )

Har haft en underbar helg. Vart ute på ‘byn’ och vandrat i de kalla -10. Men friskt och skönt de va. Gick till operan och kolla på den fantastiskt grymma byggnad. Helt otroligt snygg. Sen gick vi en sväng på Karl Johan gate som förde oss ner till aker brygge. Gick en sväng på bryggan men det blev lite väl kallt så vi tog oss en god varm kaffe för att värma oss och sen tog trikken (spårvagnen) hem för att äta en fantastiskt god kyckling/grönsaks soppa dom pappa hade förberett..

Sen efter maten blev det mycket spel i ‘ta i trä’. Jäklar va vi kämpade med att slå rekord. Det är 16 rader från början och vi fick som mest 27,1. Så det blev många omgångar för att slå detta. Försökte komma på olika strategier för att hitta en bra lösning. Haha..

Firade pappa idag också, efter frukosten och duschen blev det en underbart god prinsesstårta och kaffe.. : ) sen var det bara att åka hemåt gör att kunna komma hem i hyfsad tid.. En sväng förbi svinesund för att små handla lite godis och special te. Sen heeeem!! Fast först en sväng förbi nisses, lite god mat med oss hem är ju Inte fel.. Nu är det mys i soffan och snart sängen, är helt slut. Kul att bara dra iväg och göra något annat en att hålla sig ‘hemma’ varje helg. Jag och Johan er tackar för en underbart mysig och trevlig helg. ❤
20130203-203704.jpg20130203-203711.jpg20130203-203718.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s