Första riktiga ultraljud!

Idag var vi på vårt stora ultraljud. Har gjort två vaginala innan men så har man inte sett en bebis utan ett litet streck på två centimeter.
Det var mycket spänt när vi satt i väntrummet, både jag och Johan var nervösa, fast på ett positivt sätt. Nu skulle vi äntligen få se våran lilla bebis och se dess kön. Vi skulle få se vad det är som bor i min mage. Vi kom in på rummet och allt fick bra. Bebisen såg fin ut med allt. Fast det var lite svårt att se bebisen med tanke på att hen rörde på sig en hel del. Ligga på mage sen ligga på rygg och vifta med armar, hålla för öronen så vi inte hör nått osv 🙂 Vi kunde inte riktigt se könet, hen låg och knep ihop benen så de fanns ingen chans. Kanske var meningen, bebisen ville inte att vi skulle veta. Men vi tar de nästa ultraljud ist.
Det lös verkligen om oss när vi gick där ifrån. Oh så glada vi är! Just de ja, vi trodde vi var i 19+3 efter de allra första ultraljudet men efter i dag så backar vi fem dagar och hamnar på 18+5.. Den 1 juni är hen beräknad att komma ut till denna värld! Drygt Halva tiden kvar innan vi får se denna lilla skapelse! ❤

20130104-152520.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s